De Aanrakingscomité van ITD Industriële die PC in Slimme Vorkheftruckrobot wordt gebruikt

March 16, 2021
Laatste bedrijfscasus over De Aanrakingscomité van ITD Industriële die PC in Slimme Vorkheftruckrobot wordt gebruikt

Met de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie, zijn de industriële robots het stadium van hoge snelheidsontwikkeling ingegaan. Op vele gebieden zoals pakhuis en logistiek, is het de oorzaak van meer het werkfuncties. Onlangs, wordt ITD aanraking alle-in-één van 21,5 duim industriële Android paneelpc gebruikt op de functionele vorkheftruckrobot, die zeer de efficiency van de fabriek, verbetert en een belangrijke verbinding wordt om de logistiek en informatiestroominteractie op het gebied te verbinden. Het is één van het belangrijke intelligente materiaal om arbeidskrachten te redden en het productieproces te optimaliseren. PCs van het de aanrakingspaneel van ITD industriële en de industriële controlerobot zijn een wederzijds-bijwoont en coëxisterende verhouding, die ontwikkeling van pakhuis bijstaan. Het touche screen is gewezen taken en automatisch verdeeld in de fabriek. Het kenmerkt veiligheid, makkelijk te gebruiken, lage kosten, geschikt voor toekomstige onbemande beheer en productie, en het verminderen van meer arbeidsverbindingen die worden vervoerd, moeten worden geladen en worden leeggemaakt. Na wordt gezet in gebruik, is het hoogst geprijst door klanten.

 

laatste bedrijfscasus over De Aanrakingscomité van ITD Industriële die PC in Slimme Vorkheftruckrobot wordt gebruikt  0

 

Van het het touche screenpaneel van ITD de industriële de vertoningenoplossingen van PC AIO voor slimme robots, verstrekken een volledige waaier van grootte van 7 duim aan 86 duim, geschikt voor industriële gebieden, catering, interactieve vertoning, enz., om de eisen van Internet + het milieu te ontmoeten, en kunnen met heersende stromingssystemen worden uitgerust, die een verscheidenheid van functies uitbreiden. Wij verstrekken ook douane-ontwerp oplossingen voor de gediversifieerde eisen van klanten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De industriële het touche screenaio oplossingen van ITD hebben volledige waaier van grootte van 7 duim aan 86 duim, geschikt voor industriële gebieden, catering, interactieve vertoning, enz., om de eisen van Internet + het milieu te ontmoeten, en kunnen met heersende stromingssystemen worden uitgerust om een verscheidenheid van functies uit te breiden. Wij verstrekken douane-ontwerp oplossingen voor klanten gediversifieerde vereisten.